COMENZI

Toate produsele se lucreaza doar in urma unei comenzi ferme (minim 50% avans) si sunt personalizate dupa marimile solicitate de catre client.

In acest sens masurati corespunzator dimensiunile dorite pentru care doriti calculatia de pret.

Pentru masuratori accesati rubrica TABEL MASURATORI care include o imagine explicativa.

Produsele sunt executate si calculate dupa dimensiunile transmise si nu pot fi modificate ca si model, dimensiuni, nuanta sau tip fir, avansul de 50% reprezentant acceptul dvs pentru comanda ferma a produsului solicitat cu caracteristicile transmise initial.

Pentru a solicita pretul si timpul de executare a unui produs crosetat manual este necesar sa completati formularul obiectului care se potriveste solicitarii.

Alegeti din lista de mai jos formularul de imbracaminte pentru care doriti cotatia de pret.Va rugam sa completati cu atentie toate campurile sau selectati optiunea dorita. In formularul dedicat fiecarui obiect vestimentar se regasesc campurile necesare unei calculatii de pret corespunzatoare si campuri necesare pentru a reusi sa va trimitem oferta inapoi.

MENTIUNE: Contavaloarea avansului reprezentand 50% din valoarea totala a lucrarii nu se returneaza in cazul in care clientul nu poate achita restul de 50%, s-a razgandit in privinta comenzii sau doreste  schimbarea oricarui detaliu transmis in solicitare pentru care s-a efectuat calculatia de pret si s-a achitat avansul de 50% necesar inceperii unei comenzi.